Cea de-a patra editie a Targului National Imobiliar ( TNI) ce s-a incheiat duminica 14 octombrie la Casa Poporului s-a bucurat de succes atat prin prisma expozantilor cat si din puctul de vedere al vizitatorilor.

Au fost prezente 118 coma
Cea de-a patra editie a Targului National Imobiliar ( TNI) ce s-a incheiat duminica 14 octombrie la Casa Poporului s-a bucurat de succes atat prin prisma expozantilor cat si din puctul de vedere al vizitatorilor.

Au fost prezente 118 comapanii ce activeaza pe piata imobiliara, dar se asteapta ca urmatoarea editie din aprilie 2008 sa fie mult mai mare si mult mai cuprinzatoare.

Numarul de vizitatori a depasit 17.000. Estimarea este facuta pe baza invitatiilor si a biletelor vandute. S-au semnat in cadrul targului cateva sute de precontracte. Mare parte din expozanti au epuizat toate materialele promotionale pregatite pentru intreaga perioada a targului inca din prima zi.

Cea mai activa companie imobiliara a fost chiar Activ Imob, care a obtinut rezultate deosebite si datorita unei echipe de vanzatori bine pregatiti. Rezultate pe termen lung in urma imaginii de care au beneficiat in cadrul targului cu siguranta vor inregistra Liziera, Moscopolis si Eurisko. Companiile care au prezentat oferte imobiliare din afara tarii si-au anuntat participarea in cadrul targului si pentru urmatoarele doua editii din 2008.

Standuri deosebite si oferta pe masura au avut firme precum South Pacific, Liziera, Piraeus Bank, Moscopolis si Opus Project and Developmant. Standurile acestor firme au fost in topul votat de vizitatori.

Pentru a veni in ajutorul cumparatorilor, organizatorii au pus la dispozitia acestora, in premiera, cateva instrumente de comunicare. Astfel vizitatorii site-ului www.targimobiliar.EU au posibilitatea sa se aboneze la sectiunea de Newsletter. Vor primi informatii in timp util despre noutatile pietei imobiliare, prezentari ale celor mai reprezentative firme de profil cat si oferte concrete. Tot pe site-ul evenimentului, vizitatorii gasesc o sectiune POZITIV / NEGATIV unde pot posta comentariile lor legate de experientele bune sau nu, de problemele sau reusitele inregistrate in raporturile avute cu segmentul imobiliar. Cei interesati gasesc si o sectiune in care au posibilitatea sa publice anunturile proprii de vanzare a oricarui tip de oferta imobiliara.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.