Stefan Banica, unul dintre cei mai bine platiti artisti din Romania, s-a decis sa-si scoata la vanzare, pe site-ul dedicat celebritatilor (www.preciouse.ro), chitara la care a compus Gaseste-mi loc in inima ta. Vedeta inca nu s-a decis asupra p
Stefan Banica, unul dintre cei mai bine platiti artisti din Romania, s-a decis sa-si scoata la vanzare, pe site-ul dedicat celebritatilor (www.preciouse.ro), chitara la care a compus Gaseste-mi loc in inima ta. Vedeta inca nu s-a decis asupra pretului, dar intentia este aceea ca respectivul instrument muzical sa ajunga la unul dintre fanii sai. Ne indoim ca Stefan ar avea nevoie de ceva bani in plus, avand in vedere ca acesta are conturi frumusele in banca. In plus, si sotia sa, Andreea Marin, are venituri substantiale, cei doi constituind unul dintre cele mai bogate cupluri din show-biz. Cu siguranta ca, in cazul in care Violeta, fetita celor doi, care urmeaza sa vada lumina zilei la mijlocul lunii decembrie, va dori sa-i calce pe urme tatalui sau, aceasta nu va duce lipsa de instrumente muzicale valoroase. In plus, la subsolul vilei in care locuiesc cei doi soti se afla amenajat si un studio de inregistrari foarte bine dotat.


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.