Unul dintre cei mai importanti jucatori din sezonul precedent, atat in Liga Campionilor, cat si in Liga 1, atacantul Valentin Badea, s-a pregatit alaturi de coechiperi la antrenamentul de ieri, dupa ce lipsise cateva zile din cauza unor dureri la spa
Unul dintre cei mai importanti jucatori din sezonul precedent, atat in Liga Campionilor, cat si in Liga 1, atacantul Valentin Badea, s-a pregatit alaturi de coechiperi la antrenamentul de ieri, dupa ce lipsise cateva zile din cauza unor dureri la spate.     ABSENTA. De la antrenament a lipsit, in schimb, internationalul polonez Pawel Golanski, care s-a accidentat in meciul amical disputat sambata si castigat cu 2-1 in fata divizionarei secunde Intergaz. Se pare ca Golanski ar fi suferit o recidiva a unei intinderi, motiv pentru care polonezul a fost invoit cateva zile pentru a face teste suplimentare in Polonia. Daca se va dovedi ca este vorba, intr-adevar, despre o recidiva, Golanski e foarte posibil sa rateze partida din Liga Campionilor, cu detinatoarea Cupei UEFA, FC Sevilla. La antrenamentul de ieri au participat si Banel Nicolita, revenit de la nationala Romaniei, deoarece este suspendat pentru intalnirea cu Luxemburg, dar si Romeo Surdu, recuperat dupa o accidentare. Mijlocasul Florin Lovin a lipsit si ieri de la antrenament, el pregatindu-se doar in sala de forta. Stoperul Sorin Ghionea a revenit de la Bologna, unde a fost supus joia trecuta unei artroscopii, si a inceput programul de refacere la stadion.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.