Talismane. Nevasta i-a prezis golul marcat contra Olandei, iar soacra l-a anuntat ca a fost convocat, in premiera, la nationala Dorin Goian a fost eroul tricolorilor in meciul cu batavii. Golul sau va ramane in istoria fotbalului romanesc, intrucat
Talismane. Nevasta i-a prezis golul marcat contra Olandei, iar soacra l-a anuntat ca a fost convocat, in premiera, la nationala Dorin Goian a fost eroul tricolorilor in meciul cu batavii. Golul sau va ramane in istoria fotbalului romanesc, intrucat a fost prima victorie asupra Olandei si cea dintai reusita intr-un meci oficial impotriva echipei care a castigat Campionatul European in 1988. "Punctul" i-a fost prezis lui "Goe" de catre sotia sa, Nadia, care l-a sunat de mai multe ori in ziua partidei sa-l incurajeze. "La fiecare meci intru sa castig, iar faptul ca am si marcat este extraordinar pentru mine! Imediat dupa gol, m-am gandit la fetita si la sotia mea. Nevasta mi-a spus toata ziua ca voi marca. Este golul carierei, pe care il dedic familiei mele", a spus fericit Goian. In urma cu trei ani, el a primit vestea primei convocari de la mama-soacra, dupa ce oficialii Federatiei au incercat, in zadar, sa ia legatura direct cu el. "Soacra-mea mi-a dat vestea cea mare. Sper ca de-acum sa ma inteleg mult mai bine cu ea", declara Dorin Goian, in momentul prezentarii la lot pentru meciul cu Armenia de la Erevan.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.