Sinistratii din Vrancea au primit materiale de constructii acordate de Guvern pentru refacerea locuintelor afectate de inundatii.
zilele trecute a sosit prima transa de materiale de constructie pentru persoanele ale caror locuinte au fost distru
Sinistratii din Vrancea au primit materiale de constructii acordate de Guvern pentru refacerea locuintelor afectate de inundatii.
zilele trecute a sosit prima transa de materiale de constructie pentru persoanele ale caror locuinte au fost distruse sau avariate de inundatiile de la inceputul lunii septembrie a acestui an. Pentru depozitarea acestor ajutoare s-au amenajat doua locatii, Marasesti si Homocea, de unde vor fi distribuite catre celelalte localitati. La primul centru, cel de la Marasesti, vor fi depozitate materiale de constructie pentru sinistratii din localitatile: Marasesti, Paunesti, Pufesti, Ruginesti si Urechesti, iar de la Homocea vor prelua aceste ajutoare persoanele afectate din Homocea, Boghesti, Corbita, Ploscuteni si Tanasoaia. "Pentru eficientizarea receptiei, in cele doua depozite va fi asigurat personal pana la ora 21.00 in zilele lucratoare si in weekend in functie de graficul livrarilor stabilite cu furnizorii. Proprietarii locuintelor afectate urmeaza sa beneficieze de ciment (5.100 kg/locuinta), BCA (19 mc/locuinta), otel beton (695 kg/ locuinta), cherestea (4 mc/locuinta), lemn (2,9 mc/locuinta), tabla (300 kg/locuinta), usi (4 bucati/locuinta), ferestre (4 buc/locuinta)", se precizeaza intr-un comunicat de presa remis de Prefectura Vrancea. z


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.