Reprezentantii AMC APIA Expo, compania organizatoare a Salonului International de Automobile Bucuresti (SIAB),  au declarat ca pana sambata inclusiv circa 220.000 de vizitatori au venit la expozitie, iar ieri se asteptau alti 30.000, astfel ca n
Reprezentantii AMC APIA Expo, compania organizatoare a Salonului International de Automobile Bucuresti (SIAB), au declarat ca pana sambata inclusiv circa 220.000 de vizitatori au venit la expozitie, iar ieri se asteptau alti 30.000, astfel ca numarul total va ajunge la nivelul editiei 2005.
"Pana acum am avut 220.000 de vizitatori, iar pana la sfarsitul acestei zile (ieri - n.r.) sigur vom atinge numarul de vizitatori din editia precedenta, in 2005, adica 250.000", a declarat presedintele AMC Promotion, Thierry Hesse.
Intrebat daca profitabilitatea acestei editii a fost mai scazuta decat a celei trecute, Hesse a precizat ca nivelul este oarecum acelasi.
"Am putea spune ca scaderea profitului a fost influentata de inchirierea spatiului si a structurii demontabile, precum si de faptul ca organizatorii au avut un numar mai mare de invitatii. Pe de alta parte, biletele au fost mai scumpe, ceea ce ma face sa fiu optimist in ceea ce priveste profitabilitatea acestui salon. Oricum, noi nu urmarim profitul", a spus Hesse.
Potrivit organizatorilor, chiria pe metru patrat in cadrul salonului a fost cuprinsa intre 50 si 90 euro. Cele mai mari standuri au avut peste 3.000 de metri patrati.
Editia 2007 a SIAB a fost organizata de AMC APIA Expo - companie constituita de Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile din Romania (APIA) - si de AMC Promotion, compania franceza care organizeaza salonul auto de la Paris.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.