Predici diabolice

Cu siguranta, filmul regizorului David Fincher nu a scapat vreunui telespectator si daca ar fi sa vorbim putin despre subiect, ei bine, este destul de simplut si chiar l-am putea alatura celorlalte thrillere care impanzes
Predici diabolice

Cu siguranta, filmul regizorului David Fincher nu a scapat vreunui telespectator si daca ar fi sa vorbim putin despre subiect, ei bine, este destul de simplut si chiar l-am putea alatura celorlalte thrillere care impanzesc grila posturilor noastre. Asadar, avem un detectiv tanar (Brad Pitt), care se alatura unui veteran al departamentului criminalistica, un individ aflat la doar cateva zile de pensionare (Morgan Freeman), pentru investigarea unor crime. La prima vedere, cazurile nu par a avea vreo legatura intre ele, dar pe parcurs detectivii descopera ca toate victimele au fost alese pentru o stranie si diabolica "predica" despre "cele sapte pacate capitale" din dogma catolica. si, daca filmul se foloseste de toate "ingredientele" unui thriller "de rand", prin ce se diferentiaza de celelalte lansate anual si, mai ales, de ce ar trebui sa-l vizionam? In primul rand pentru distributia de exceptie, dar mai ales pentru stilul in care Fincher a ales sa redea povestea. In cazul acestui film, misterul nu este dat de identitatea ucigasului, ci de modul in care acesta reuseste de fiecare data sa fie inaintea politiei, dar si de modul in care este construit personajul negativ al lui Kevin Spacey: toate miscarile sale sunt atent realizate, nu exista nici o greseala, nici o clipa de neatentie. De la inceput pana la sfarsit, Spacey are intreaga situatie sub control, politistii sunt pionii in jocul sau, si nu invers. Asemenea lui Anthony Hopkins in "The silent of the lambs".
fisa filmului

Titlul original:
Se7en

Cu: Brad Pitt, Morgan Freeman, Gwyneth Paltrow, Kevin Spacey
Regia:
David Fincher

ProducTia:
SUA, 1995
color, 127 minute


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.