Inedit. Doi tineri si-au unit destinele in fata unui altar improvizat intr-un restaurant! Doi tineri din Bucuresti si-au jurat credinta vineri noapte in fata lui Dumnezeu, intr-un cadru neobisnuit. Cei doi au chemat un preot sa-i cunune religios la
Inedit. Doi tineri si-au unit destinele in fata unui altar improvizat intr-un restaurant! Doi tineri din Bucuresti si-au jurat credinta vineri noapte in fata lui Dumnezeu, intr-un cadru neobisnuit. Cei doi au chemat un preot sa-i cunune religios la miezul noptii, in data de 13 octombrie, in fata unui altar improvizat pe terasa restaurantului "Casa Oamenilor de Stiinta" din centrul Capitalei. Fara sa tina cont de superstitiile care spun ca ziua de 13 aduce doar ghinioane si ca miezul noptii este momentul preferat al spiritelor malefice, mirii si-au pus pirostriile pe cap si au inconjurat masa de trei ori, dupa modelul inaugurat in Romania de Mihai Gainusa si de sotia sa, si preluat de Aurelian Temisan si de Monica Davidescu.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.