COSMIN GAGIU, MIRABELA BUBATU Un copil de 14 ani din localitatea Valea Mare, judetul Valcea, si-a pus capat zilelor dupa ce s-a certat cu mama sa. Madalin Petrescu, elev in clasa a VIII-a, a fost gasit spanzurat sambata seara in spatele casei. Supar
COSMIN GAGIU, MIRABELA BUBATU Un copil de 14 ani din localitatea Valea Mare, judetul Valcea, si-a pus capat zilelor dupa ce s-a certat cu mama sa. Madalin Petrescu, elev in clasa a VIII-a, a fost gasit spanzurat sambata seara in spatele casei. Suparat ca mama sa nu l-a lasat sa mearga la un meci de fotbal cu colegii si l-a obligat sa pregateasca lemnele pentru iarna, Madalin a asteptat ca parintii sa plece in vizita si s-a spanzurat cu cureaua de la pantaloni, de un pom din spatele casei. Parintii au sesizat ca baiatul lipseste de mai multe ore de acasa si au inceput sa il sune pe telefonul mobil. "Eram ingrijorati si l-am sunat. Am gasit telefonul sunand in camera sa, langa calculator. Cand l-am luat in mana am gasit un mesaj, prin care copilul nostru isi lua adio. Apoi l-am cautat si l-am gasit agatat cu streangul de gat? baiatul meu era mort", a declarat printre lacrimi tatal copilului, Ion Petrescu. "Telefonul sa-l dati prietenului meu... iar tu, Cosmine, fratele meu, sa nu te lasi de invatatura. ADIO", scrie in mesajul copilului. Prietenul sau cel mai bun, Lica, a suferit enorm la aflarea vestii ca Madalin nu mai este, iar fratele acestuia, Cosmin, student in anul I la o facultate din Craiova, nu s-a mai dezlipit de sicriul lui.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.