Dupa confruntarea cu Olanda, pentru Romania urmeaza o noua confruntare extrem de importanta, tot pe teren propriu. Doar ca de aceasta data este vorba de nationala de tineret, care va intalni maine, de la ora 17.00, pe arena "Emil Alexandrescu" din Ia
Dupa confruntarea cu Olanda, pentru Romania urmeaza o noua confruntare extrem de importanta, tot pe teren propriu. Doar ca de aceasta data este vorba de nationala de tineret, care va intalni maine, de la ora 17.00, pe arena "Emil Alexandrescu" din Iasi, reprezentativa similara a Frantei. Site-ul UEFA considera meciul ca fiind unul crucial, echipa invingatoare avand mari sanse sa termine pe prima pozitie in clasamentul Grupei 10 a preliminariilor pentru Campionatul European din 2009. "In ultima perioada noi am avut rezultate importante, care ne dau sperante pentru viitor. stim ca fotbalul francez este o forta pe plan mondial si, din cate stiu eu, nici o echipa de tineret sau juniori a Romaniei nu a invins vreodata o echipa similara a Frantei", a afirmat selectionerul Emil Sandoi.
In tur tinerii tricolori au reusit o remiza surprinzatoare (1-1). Un scor alb in partida de maine face din Romania principala favorita la castigarea grupei. In acest moment Franta este lider, cu 10 puncte, locul doi fiind ocupat de Romania, cu 7 puncte, dar cu un meci mai putin disputat. Reprezentativa "cocosului galic" si-a facut incalzirea cu Bosnia-Hertegovina, pe care a invins-o cu 4-0, la sfarsitul saptamanii trecute. Golurile gazdelor au fost inscrise de Yohan Gouffran ('29), Serge Gakpe ('63), Sylvain Marveaux ('69 si '80). "Suntem constienti ca ne asteapta un meci dificil in fata Frantei. Ei au multe individualitati in lot, dar noi suntem superiori francezilor din punctul de vedere al colectivului. Menez este un jucator foarte talentat. Este greu sa-l marchezi. Multi l-au comparat cu Zidane. Vom incerca sa-i lasam cat mai putin spatiu de miscare", a comentat Keseru.
Partida de la Iasi va fi condusa de o brigada olandeza ce-l va avea la centru pe Bas Nijhuis, ajutat la cele doua linii de catre Coen Droste si Roger Geutjes.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.