HBO, ora 20.00
"Varul meu Vinny"
Marisa Tomei a castigat un controversat premiu Oscar pentru interpretarea rolului iubitei avocate a lui Joe Pesci, intr-un film cu un scenariu excelent realizat si cu replici perfect servite de Pesci. O come
HBO, ora 20.00
"Varul meu Vinny"
Marisa Tomei a castigat un controversat premiu Oscar pentru interpretarea rolului iubitei avocate a lui Joe Pesci, intr-un film cu un scenariu excelent realizat si cu replici perfect servite de Pesci. O comedie deja legendara, "My Cousin Vinny" il are in centru pe Joe Pesci, in rolul unui extravagant avocat cu diploma, dar fara vreun proces castigat, nevoit sa faca fata unui conservator tribunal din sudul SUA.

Pro Cinema, ora 22.00
"Furtuna perfecta"
Pornind de la cartea publicata de un jurnalist american, "The Perfect Storm" recreeaza
una dintre cele mai puternice furtuni inregistrate in istorie, dar si problemele
pe care le-a avut de infruntat echipajul unui vas, prins in larg. Avandu-i in rolurile principale pe George Clooney si Mark Wahlberg, in regia lui Wolfgang Petersen, "The Perfect Storm" urmareste povestea a cativa pescari, nevoiti sa infrunte si sa supravietuiasca furiei naturii.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.