Tehnica militara de ultima ora poate fi consultata, in perioada 18-21 octombrie 2007, la ROMEXPO, anunta Complexul expozitional intr-un comunicat. Expozitia internationala de tehnica militara, EXPOMIL, ajunsa la editia a V-a, este organizata din doi
Tehnica militara de ultima ora poate fi consultata, in perioada 18-21 octombrie 2007, la ROMEXPO, anunta Complexul expozitional intr-un comunicat. Expozitia internationala de tehnica militara, EXPOMIL, ajunsa la editia a V-a, este organizata din doi in doi ani de ROMEXPO, impreuna cu Ministerul Apararii, Ministerul Economiei si Finantelor, Ministerul Internelor si Reformei Administrative, ROMARM si PATROMIL. Expozitia reuneste cererea si oferta industriei romanesti de aparare, cat si pe cele ale partenerilor straini din domeniul productiei de echipamente si tehnologie militara. Caracterului expozitional al Expomil i se adauga si o valenta teoretica reprezentata printr-o serie de conferinte, prezentari si demonstratii specifice. La eveniment vor participa peste 100 de expozanti din 15 tari: Bulgaria, Danemarca, Elvetia, Franta, Germania, Israel, Italia, Luxemburg, Marea Britanie, Norvegia, Olanda, Polonia, Republica Ceha, Romania, Suedia. Structura tarilor participante pune in lumina prezenta la EXPOMIL atat a unor state membre NATO, cat si a altora profund implicate in combaterea terorismului international. Tematica este diversificata si cuprinde: sisteme si echipamente pentru trupele terestre, sisteme si echipamente pentru aviatie, sisteme si echipamente pentru marina, comanda, control, comunicatii si informatii, mijloace pentru deminare, echipamente pentru securitatea interna, arme si sisteme de aparare, echipamente si facilitati de baza pentru sustinerea misiunilor, protectie, siguranta, supravietuire si risc, uniforme imbracaminte si echipament personal, servicii. Ca si la editiile precedente, concomitent cu expozitia sunt programate si seminariile internationale ICOMIL avand ca tematici: Armonizarea eforturilor pentru imbunatatirea cooperarii in domeniul cercetarii si tehnologiei si Armonizarea eforturilor pentru intarirea cooperarii industriale. Primele doua zile ale expozitiei sunt dedicate exclusiv specialistilor (acces cu invitatie sau legitimatie militara, intre orele 10,00-18,00). Publicul va putea vizita EXPOMIL in ziua de 20 octombrie, intre orele 10,00-18,00 si in ziua de 21 octombrie, intre orele 10,00-16,00. Costul unui bilet de vizitare este de 6 lei.
Site-ul expozitiei este www.expomil.ro. In aceeasi perioada cu EXPOMIL, ROMEXPO organizeaza si expozitiile: Targul de Turism al Romaniei, Romhotel, Expo Sport si Agrement si Expo Drink.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.