Adriana Gavriloiu, fosta consiliera a subprefectului de Vrancea, Ion Oprea, are probleme in viata personala. Dupa ce a fost demisa din functie, Gavriloiu a divortat, iar acum se afla in partaj cu fostul sot. Cei doi au scos la vanzare vila de 800 me
Adriana Gavriloiu, fosta consiliera a subprefectului de Vrancea, Ion Oprea, are probleme in viata personala. Dupa ce a fost demisa din functie, Gavriloiu a divortat, iar acum se afla in partaj cu fostul sot. Cei doi au scos la vanzare vila de 800 metri patrati din Focsani printr-o agentie imobiliara. Dotat cu piscina si doua garaje, imobilul poate fi cumparat pentru suma de 700.000 de euro. Reprezentantii agentiei considera ca pretul este exagerat, avand in vedere cererea mica de pe piata locala. Adriana Gavriloiu, care a lucrat ca jurnalist la un post de televiziune local patronat de fostul sot, a fost numita consiliera a lui Oprea in 2004. Apropiatii cuplului sunt de parere ca tocmai acest post obtinut a deteriorat relatia de cuplu.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.