Surpriza. Batavii asteptau cel putin un punct din deplasarea de la Constanta, "una fatala pentru echipa lui van Basten", scrie "Voetbal International" "Goian se bucura dupa victoria Romaniei in fata Olandei", a titrat site-ul oficial al UEFA, care m
Surpriza. Batavii asteptau cel putin un punct din deplasarea de la Constanta, "una fatala pentru echipa lui van Basten", scrie "Voetbal International" "Goian se bucura dupa victoria Romaniei in fata Olandei", a titrat site-ul oficial al UEFA, care mai scrie ca fundasul Stelei a avut o finalizare oportunista. "Deplasarea la Con-stanta s-a dovedit fatala pentru Olanda", a fost titlul din publicatia olandeza "Voetbal International". "Goian poate fi incoronat castigatorul meciului. Olanda a dictat mult timp jocul, dar a pierdut", au mai scris olandezii, care spun ca echipa lor "a evoluat cu frica in a doua parte". "Romania a fost mai puternica", a concluzionat sec "Het Parool". "In a doua repriza am vazut cu durere cat de mult ne-au lipsit Van Persie si Sneijder. Nationala lui van Basten este dependenta de ei", a scris aceeasi publicatie. "Olanda, prima infrangere", a titrat site-ul Federatiei Olandeze de Fotbal, in timp ce "De Telegraaf" a gasit un titlu mai dramatic: "Goian indoliaza Olanda!".


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.