Sirul nuntilor de vedete din toamna aceasta continua cu cea a actorilor de la Acasa TV, Alexandru Papadopol si Ioana Andreea Ginghina. Sambata, pe 13 octombrie, la ora 17.00 fix, mirii si-au facut aparitia la Biserica Alba din Capitala, pe o ploaie
Sirul nuntilor de vedete din toamna aceasta continua cu cea a actorilor de la Acasa TV, Alexandru Papadopol si Ioana Andreea Ginghina. Sambata, pe 13 octombrie, la ora 17.00 fix, mirii si-au facut aparitia la Biserica Alba din Capitala, pe o ploaie torentiala, in doua masini Rolls Royce de epoca, inchiriate. Cu una dintre ele, de culoare albastru deschis, a venit Papi, insotit de nasa cuplului, directorul Acasa TV, Ruxandra Ion. In cealalta, aurie, au sosit mireasa si nasul. Vizibil emotionati si mai mult decat fericiti, mirii au pasit in biserica, pe covorul rosu asternut la intrare. Ioana a purtat o rochie alba cu o centura aurie, creatie a Mariei Hohan, iar mirele, un costum negru, marca Hugo Boss. Interesant este ca mireasa a avut un buchet de cale albe, in timp ce nasa a avut unul identic, dar din cale negre. Mai multi prieteni apropiati, printre care si cativa colegi actori, precum Adela Popescu, Elvira Deatcu, Carmen Tanase, Dana Rogoz si Bebe Cotimanis, au luat parte la slujba oficiata de doi preoti si care a durat aproximativ o ora. Una dintre fetele bisericesti, foarte bine documentata, nu s-a putut abtine ca, la sfarsitul slujbei, sa tina un „ discurs“ de 15 minute in care a impartasit celor de fata cunostintele sale in materie de telenovele si mai ales despre activitatea celor doi actori. „Am citit multe materiale despre Ioana si Alexandru, chiar si un interviu in care domnul Papadopol spunea cat de mult o iubeste pe sotia sa. Astazi, ei au jucat un „rol“ foarte important in fata lui Dumnezeu, acela de mire si mireasa, si ma bucur foarte tare sa aflu ca sunt atat de credinciosi si cu frica lui Dumnezeu“, a spus preotul, care a concluzionat, rostind sub forma unui promo, „Acasa este iubirea“. Domnisoara de onoare „principala“ a fost sora Ioanei, iar cavalerul de onoare, Razvan Fodor, un prieten apropiat al lui Papi, care a umbrit oarecum toaletele elegante si rafinate ale domnisoarelor, prin costumatia sa nu tocmai potrivita pentru un asemenea eveniment: blugi si pantofi sport. Dana Rogoz sau Abramburica, asa cum o stim cu totii, s-a declarat extrem de emotionata si fericita in acelasi timp ca in sfårsit o vede pe Ioana mireasa. „Este foarte frumoasa si ii doresc tot binele din lume. Sa fie fericita alaturi de Alexandru!“, a spus Dana.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.