Cu sau fara Irinel, Monica Columbeanu are viitorul asigurat. Nemultumita doar cu statutul de sotie de miliardar, aceasta s-a pus pe facut bani. In prezent, proprietara firmei Monica Columbeanu Media (o societate comerciala care a prins contur in sept
Cu sau fara Irinel, Monica Columbeanu are viitorul asigurat. Nemultumita doar cu statutul de sotie de miliardar, aceasta s-a pus pe facut bani. In prezent, proprietara firmei Monica Columbeanu Media (o societate comerciala care a prins contur in septembrie 2006, avand sediul social in Bucuresti, Calea Victoriei nr. 155, bl. D1, tronson 6, et. 9, camera 1) si a firmei Monica Gabor Media are un profit declarat de un milion de euro. Am produs foarte multi bani cu firmele mele. De altfel, am luat si doua premii pentru profitul pe care l-am avut. Am castigat din reality show-ul de pe B1TV, dar si din contractele cu Mexton, iar in prezent din cei cu Bordelle (n.r. linie de lenjerie intima). Chiar daca o duci bine si ai tot ce-ti trebuie, e necesar sa faci si tu ceva, ca sa fii apreciata, a declarat Monica pe marginea acestui subiect. In primul sezon de No Comment, doamna Columbeanu a incasat 5.000 de euro pe episod, aceasta ridicand apoi tariful la 7.500 de euro. Recent, Monica a devenit posesoarea unui Bentley, in valoare de 230.000 de euro, personalizat cu numele sau, pe care si l-a achizitionat din banii castigati, fara a apela la conturile sotului sau.


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.