Dupa luni bune in care a amenintat ca se va intoarce in lumea muzicala cu un videoclip, si dupa mult timp de asteptare, Lili Sandu si-a vazut visul cu ochii. Ea revine in atentia publicului cu o noua melodie, Jump, care se va regasi pe viitorul sau a
Dupa luni bune in care a amenintat ca se va intoarce in lumea muzicala cu un videoclip, si dupa mult timp de asteptare, Lili Sandu si-a vazut visul cu ochii. Ea revine in atentia publicului cu o noua melodie, Jump, care se va regasi pe viitorul sau album, Under My Soul. Videoclipul, al carui regizor este Stephane Lionardo, seamana foarte mult cu unul mai vechi, ce o are ca protagonista pe Cristiana Raduta. Nu ne indoim ca este vorba doar de o coincidenta, doar Lili nu ar fi investit atatia bani, 70.000 de euro, cat a anuntat ca a costat-o acesta, doar pentru a copia ceva sau pe cineva. Filmarile au durat doua zile, iar locatia aleasa a fost Parisul. Mai putin cunoscut este insa faptul ca vechea si noua vedeta a intentionat ca videoclipul in care interpreteaza rolul unei cantarete avide de publicitate sa fie realizat in America, asa cum de altfel si anuntase initial. Doar ca socoteala de acasa nu s-a potrivit cu cea din targ. Nici macar relatiile pe care le are nu au ajutat-o sa obtina viza de America. Ea a fost respinsa, intrucat a beneficiat candva de aceasta favoare, de a avea viza pe sase luni, iar in acea perioada nu a ajuns in SUA.
Bani cu miros elvetian
Degeaba a lasat vedeta sa se inteleaga faptul ca iubitul sau elvetian, Marc, nu i-a platit videoclipul, si ca acest lucru a fost facut de Cat Music. In Romania, casele de productie acorda intr-un caz fericit intre 10.000 si 15.000 de euro buget pentru un videoclip. Pana la 70.000 de euro, diferenta este foarte mare. Probabil, Lili Sandu s-a descurcat din nou, asa cum o facea si pe vremea cand era iubita lui Bogdan Stelea.


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.