Liderul echipei nationale a Romaniei, Adrian Mutu, traverseaza o perioada fasta. Evolutiile de la reprezentativa, dar si cele sub tricoul Fiorentinei l-au adus in atentia unor mari cluburi mari din Europa. Extrem de matur, Mutu nu se arunca in decla
Liderul echipei nationale a Romaniei, Adrian Mutu, traverseaza o perioada fasta. Evolutiile de la reprezentativa, dar si cele sub tricoul Fiorentinei l-au adus in atentia unor mari cluburi mari din Europa. Extrem de matur, Mutu nu se arunca in declaratii, subliniind ca se simte bine la actuala sa echipa si ca nu este foarte dornic sa-si schimbe locul de munca. Atacantul a spus ca este magulit sa auda ca echipe mari ca AC Milan sau Real Madrid sunt interesate de serviciile sale, insa a subliniat ca ar dori sa ramana la Fiorentina, formatie unde spune ca se simte apreciat. Nu este mai putin adevarat ca oficialii de la formatia viola au anuntat ca romanul nu este transferabil in acest moment, indiferent de suma care este pusa in joc. „E prematur sa vorbesc despre acest lucru.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.