Chiar daca a ratat si participarea in grupele Cupei UEFA, Walter Zenga are sustinere totala din partea actionarilor dinamovisti, care apreciaza ca italianul a readus jucatorilor placerea de a juca, acestui fapt datorandu- i-se rezultatele bune din ca
Chiar daca a ratat si participarea in grupele Cupei UEFA, Walter Zenga are sustinere totala din partea actionarilor dinamovisti, care apreciaza ca italianul a readus jucatorilor placerea de a juca, acestui fapt datorandu- i-se rezultatele bune din campionat. Intr-adevar, cu Zenga la timona, cainii au obtinut trei victorii si o remiza, cu CFR Cluj. Aceste succese nu l-au surprins prea mult pe Mircea Rednic, fostul antrenor dinamovist marturisind ca principalul motiv al renuntarii sale la timona cainilor s-a datorat faptului ca nu mai controla vestiarul. Chiar daca Lobont, Niculescu, Danciulescu si ceilalti jucatori acuzati ca l-au sabotat pe Rednic au negat categoric acest lucru, Puriul a dezvaluit: Am plecat de la Dinamo pentru ca pierdusem vestiarul. Juca- torii nu mai aveau tragere de inima si nu mai puneau osul, iar acum ii vad ca zburda pe teren, a spus Puriul.
Borcea avansat
Desi s-a vehiculat ca actionariatul clubului ar putea sa-i reduca atributiile lui Cristi Borcea, acesta a fost avansat ca presedinte executiv al clubului. Eu fac acelasi lucru ca si inainte, dar noua functie este mai mult o palma pentru cei care apreciau ca mi-as pierde puterea la Dinamo, a marturisit Borcea.


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.