Un raport al Directiei Generale a Politiei Spaniole din luna iulie arata ca grupurile de infractori romani din Spania s-au specializat in "activitati legate de traficul de fiinte umane, exploatarea sexuala a femeilor prin prostitutie fortata, falsifi

Un raport al Directiei Generale a Politiei Spaniole din luna iulie arata ca grupurile de infractori romani din Spania s-au specializat in "activitati legate de traficul de fiinte umane, exploatarea sexuala a femeilor prin prostitutie fortata, falsificarea de monede si escrocherii pe internet", delicte carora le cad victime chiar compatriotii lor, informeaza cotidianul spaniol El Pais, citat de Rompres.

Raportul evidentiaza faptul ca in ultimii ani "s-a constatat o crestere semnificativa a escrocheriilor si contrangerilor carora le cad victime strainii, in special cei din tarile din est. Grupurile de infractori poseda arme si seamana frica printre compatriotii lor, cu 'tehnici de folosite in tarile lor de origine".


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.