Un nou scandal cu focuri de arma a speriat locuitorii Craiovei sambata noaptea, cand, in cartierul Brestei, doua gasti rivale au folosit pistoalele pe strazile municipiului. Silvian Vipale, zis "Pica", si Stazian Miclescu, zis "Stazica", au urmarit
Un nou scandal cu focuri de arma a speriat locuitorii Craiovei sambata noaptea, cand, in cartierul Brestei, doua gasti rivale au folosit pistoalele pe strazile municipiului. Silvian Vipale, zis "Pica", si Stazian Miclescu, zis "Stazica", au urmarit masina de lux in care se afla victima, Cantemir Mitre, si cand l-au ajuns din urma, au tras trei focuri de arma asupra sa. Totul s-a intamplat in apropierea supermarketului Billa, unde victima s-a ascuns de agresori la un prieten. In urma scandalului nimeni nu a ajuns la spital, insa masina lui Mitre a fost grav avariata. Mitre fusese eliberat de doar o saptamana de Tribunalul Dolj, dupa ce fusese retinut de politie pentru ca a facut uz de arma in urma cu o luna, in cartierul George Enescu, atunci cand asupra unui tanar de 17 ani s-au tras 17 focuri de arma.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.