La Aarhus (Danemarca), astazi incepe a treia editie a Cupei Mondiale, la care participa opt dintre cele mai bune echipe feminine din lume. Romania face parte din grupa B si va juca azi cu Suedia. In grupa mai sunt Franta si Norvegia
   La Aarhus (Danemarca), astazi incepe a treia editie a Cupei Mondiale, la care participa opt dintre cele mai bune echipe feminine din lume. Romania face parte din grupa B si va juca azi cu Suedia. In grupa mai sunt Franta si Norvegia. In grupa A se afla Rusia, Ucraina, Danemarca si Brazilia. Primele doua clasate se vor califica pentru semifinalele programate la 20 octombrie, finala urmand sa se dispute la 21 octombrie. Cu ocazia acestui turneu, antrenoul Gheorghe Tadici va incerca sa cristalizeze lotul pentru Campionatul Mondial din decembrie, el avand la dispozitie urmatoarele jucatoare:  Dinu, Tamas, Tolnai - portari; Maier, Neagu, Nechita, Bradeanu, Galca, Manea, Luca, Elisei, Gogarla, Meirosu, Bese, Vadineanu si Lecusanu. La editia de anul trecut, Romania a ajuns in finala, unde a fost invinsa de Rusia cu 29-28.  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.