Socant. Un student la Yale a ajuns pe prima pagina a ziarelor americane dupa ce a defilat prin oras in "costumul lui Adam" Student la Yale si dramaturg, Josh Drimmer, in varsta de 26 de ani, a ajuns pe patul spitalului de psihiatrie Bellevue, din Ne
Socant. Un student la Yale a ajuns pe prima pagina a ziarelor americane dupa ce a defilat prin oras in "costumul lui Adam" Student la Yale si dramaturg, Josh Drimmer, in varsta de 26 de ani, a ajuns pe patul spitalului de psihiatrie Bellevue, din New-York, dupa ce s-a plimbat gol pret de minute bune prin centrul orasului. Barbatul, care le-a dat batai de cap serioase politistilor porniti pe urmele lui, opunandu-se arestarii, a devenit personaj de prima pagina in presa americana. "Nu sunt un exhibitionist", a precizat Drimmer, cand, in sfarsit, a acceptat sa mearga la spital pentru un control. "Pur si simplu, am suferit un atac de panica ingrozitor, ca urmare a mai multor nopti nedormite", a cautat americanul sa se scuze. Cunostintele lui, insa, spun ca lucrurile stau cu totul altfel si ca Drimmer frecventeaza cu asiduitate petrecerile organizate de "Pundits", un grup de studenti de la Yale, care au socat opinia publica cu sindrofiile lor nud.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.