Gina Pistol si-a scos pe net, la vanzare, mai multe obiecte, printre care si un ceas Gucci, cu briliante in jurul cadranului si cu bratara de argint. Vedeta Playboy nu se sfieste sa declare ca respectivul accesoriu, pe care cere 25 de milioane
Gina Pistol si-a scos pe net, la vanzare, mai multe obiecte, printre care si un ceas Gucci, cu briliante in jurul cadranului si cu bratara de argint. Vedeta Playboy nu se sfieste sa declare ca respectivul accesoriu, pe care cere 25 de milioane de lei vechi, i-a fost facut cadou de Codin Maticiuc: Ceasul acesta l-am vazut intr-o revista pe care ma uitam cu fostul meu prieten. Mi s-a parut atat de finut, ca ramasesem cu ochii la pagina aia si el tot incerca sa dea foaia. Cand ne-am intalnit a doua zi, avea revista pe bancheta din masina. Am luat-o cu gandul de a ma uita din nou la ceasul acela frumos. A fost absolut socant cand am ajuns la pagina aia si am vazut ceasul: cazuse din paginile revistei. Era adeva rat, cu briliante adevarate. Mi-l facuse cadou. Daca Gina va reusi sa-si vanda toate produsele date pe net, printre care si un colier Swarovski, o rochie si doua bluze, ea va incasa aproximativ 40 de milioane de lei.


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.