Echipa antrenata de Joachim Low a obtinut biletele pentru turneul final din Elvetia si Austria, dupa egalul, 0-0, scos la Dublin cu Irlanda. Nemtii, cu 4 titulari absenti inaintea partidei de pe Croke Park, au avut in Jens Lehmann si Cristoph Metzel
Echipa antrenata de Joachim Low a obtinut biletele pentru turneul final din Elvetia si Austria, dupa egalul, 0-0, scos la Dublin cu Irlanda. Nemtii, cu 4 titulari absenti inaintea partidei de pe Croke Park, au avut in Jens Lehmann si Cristoph Metzelder cei mai buni oameni de pe teren. Bastian Schweinsteiger (medalion) s-a ales cu o rana de trei centimetri la cap, dupa o intrare tare a lui Kilbane, dar va juca miercuri cu Cehia. l Ceata, vantul puternic si ploaia au dat peste cap zborul nationalei Frantei catre Insulele Feroe. "Cocosii" au plecat vineri, in jurul orei 14.00, din "Hexagon". Dupa o escala prin orasul scotian Aberdeen, francezii au ajuns, in miez de noapte, la un hotel din Bergen (Norvegia) pentru ca, a doua zi, la ora 11.00, sa decoleze spre Thorshavn. Aici au aterizat cu doar trei ceasuri inainte de primul fluier al arbitrului, dupa un total de 11 ore petrecute prin diferite aeronave. Din cauza acelorasi conditii meteo, arbitrul partidei nu a mai ajuns la meci, acesta fiind inlocuit de un "central" din San Marino, aflat prin zona. (C. P./A.M.)


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.