Adrian Mutu crede ca victoria cu Olanda a reprezentat trecerea testului de maturitate al acestei generatii de jucatori. "Bucurie mare, victorie foarte importanta pentru noi, suntem pe primul loc. Victorie a generatiei noastre, un test de maturitate p
Adrian Mutu crede ca victoria cu Olanda a reprezentat trecerea testului de maturitate al acestei generatii de jucatori. "Bucurie mare, victorie foarte importanta pentru noi, suntem pe primul loc. Victorie a generatiei noastre, un test de maturitate pe care l-am trecut cu brio, in niste conditii nu foarte bune, din cauza vantului si ploii care au facut ca acest meci sa fie mai putin spectaculos decat se asteptau suporterii nostri", a spus Mutu. "Imi pare rau ca lipsesc de la meciul cu Luxemburg (n.r. - din cauza cumulului de cartonase galbene), dar am foarte mare incredere in baieti. Nu trebuie sa subestimam Luxemburgul, dar sunt sigur ca ai nostri vor castiga. Suntem aproape calificati, mai avem un mic pas de facut - trebuie sa castigam in Luxemburg", a adaugat atacantul Fiorentinei.
Mutu a afirmat ca dupa atatea calificari ratate, dupa ce Olanda ne-a batut de atatea ori, "ne-am dorit foarte mult s-o batem si sunt bucuros. Ne consideram o echipa buna, care e capabila sa joace de la egal la egal cu orice echipa a lumii, asa cum am demonstrat nu numai invingand Olanda, dar si Spania sau Cehia". Mutu considera ca e important ca "s-a format un grup, s-a format o unitate intre jucatori", aratand tuturor, chiar si celor mai inversunati critici ca aceasta generatie a gresit, a patimit, dar a venit si momentul revansei.
Aflat intr-o perioada foarte fasta a carierei sale, Mutu a declarat ca e prematur sa vorbeasca de oferte de transfer: "La Florenta mi-am gasit dimensiunea si oameni care ma apreciaza. Am gasit caldura, fericire, lucruri de care aveam nevoie si ma fac sa evoluez la un nivel inalt. Ma bucura interesul echipelor mari, dar mai e timp sa discutam si despre aceste lucruri".


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.