>> Trei infractori dati in urmarire au fost identificati saptamana trecuta.

>> Isi inrautatesc situatia incercand sa scape de pedeapsa cu inchisoarea.

>> Nu pot accepta ideea ca isi vor petrece urmatorii ani dupa gratii.
<
>> Trei infractori dati in urmarire au fost identificati saptamana trecuta.

>> Isi inrautatesc situatia incercand sa scape de pedeapsa cu inchisoarea.

>> Nu pot accepta ideea ca isi vor petrece urmatorii ani dupa gratii.

Lucratorii de la inspectoratul Judetean de Politie Constanta au depistat in ultimele zile o serie de infractori care aveau de executat pedepse cu inchisoarea si apelau la diverse metode pentru a se sustrage.
Fie nu se prezentau deloc la termenele de judecata, pentru a folosi timpul ramas la dispozitie pentru a cauta un loc unde sa se ascunda, fie intrau in panica si luau decizia sa fuga atunci cand li se dadea pedeapsa cu inchisoarea. Durata pedepselor de la care infractorii incearca sa se sustraga difera, precum si faptele pentru care sunt condamnati. Cei care par ca nu se impaca cu ideea de a-si ispasi pedeapsa si isi inrautatesc situatia incercand sa se sustraga de la executarea ei sunt cei care au fost condamnati la pedepse relativ mici. Saptamana trecuta, politistii constanteni au identificat trei infractori dati in urmarire, pe numele carora erau emise mandate de arestare pentru diferite durate. Conform purtatorului de cuvant al IPJ, Crina Chirea, cea mai mica pedeapsa o avea de executat un barbat de 56 de ani din localitatea Ostrov.
Pe numele lui era emis un mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea pe o perioada de un an, pentru infractiuni la regimul circulatiei rutiere. z
CONSECINTE
>> Prinsa dupa sase luni

Dupa patru zile de cautari, un barbat de 41 de ani din Constanta a fost incarcerat saptamana trecuta. Lucratorii Serviciului Investigatii
Criminale, cei care l-au depistat, aveau pe numele lui un mandat de executare
a pedepsei de 2 ani
si 10 luni. C
el mai spectaculos caz a fost cel al unei femei de 53 de ani din Constanta care a fost data in urmarire din luna mai si depistata saptamana trecuta intr-un internet caffe.
Ea avea de executat doua mandate de arestare de cate patru ani fiecare, pentru inselaciune si fals in inscrisuri.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.