Dincolo de satisfactia victoriei cu Olanda, selectionerul nationalei de fotbal a Romaniei, Victor Piturca, a decis ieri, in regim de urgenta, sa-l convoace pe mijlocasul echipei TSKA Sofia, Florentin Petre, pentru jocul cu luxemburghezii, de miercuri
Dincolo de satisfactia victoriei cu Olanda, selectionerul nationalei de fotbal a Romaniei, Victor Piturca, a decis ieri, in regim de urgenta, sa-l convoace pe mijlocasul echipei TSKA Sofia, Florentin Petre, pentru jocul cu luxemburghezii, de miercuri, din urmatoarea etapa a preliminariilor CE 2008. Se stie, chemarea "piticului" in lotul tricolorilor se datoreaza faptului ca trei dintre artizanii succesului de sambata - Mutu, Nicolita si Codrea - nu vor juca in Ducat din cauza cumului de cartonase galbene. Cum Fl. Petre (31 de ani) a sosit in cantonamentul de la Constanta in aceasta dimineata, sa mai spunem ca tot azi, dupa-amiaza (ora 17.00), cei 20 de fotbalisti vor decola de pe aeroportul "Mihail Kogalniceanu", urmand ca maine (ora 12.00) sa efectueze antrenamentul oficial pe stadionul "Josy Barthel". Locul unde, de altfel, o zi mai tarziu (ora 21.15), se va desfasura partida care ne-ar califica matematic la Europenele de anul viitor. Bineinteles, cu conditia ca, tot miercuri, la Tirana, Albania sa incurce Bulgaria. (N. S.)


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.