>> Mai multe spectacole gratuite se vor desfasura timp de trei saptamani la Casa de cultura a studentilor Preoteasa.

Cu ocazia sarbatoririi a 70 de ani de activitate a Casei de cultura a studentilor Preoteasa, zeci de artisti vor concerta
>> Mai multe spectacole gratuite se vor desfasura timp de trei saptamani la Casa de cultura a studentilor Preoteasa.

Cu ocazia sarbatoririi a 70 de ani de activitate a Casei de cultura a studentilor Preoteasa, zeci de artisti vor concerta gratuit de-a lungul urmatoarelor trei saptamani. Phoenix, Iris, Semnal M, Timpuri Noi, Holograf, A.G. Weinberger si altii vor sustine spectacole intre 15 octombrie si 4 noiembrie. Sub numele de "Maraton la Preoteasa", festivalul se va concretiza intr-un eveniment dedicat culturii tinerilor, prezentand artisti si formatii care au concertat de-a lungul anilor pe scena de la Preoteasa.
In cadrul festivalului vor avea loc si lansari de albume, demonstratii de dans si seri de teatru. "Credem ca este unul dintre cele mai importante evenimente de acest gen din 2007. Speram sa devina un festival anual, o traditie a Casei Preoteasa", a declarat Razvan Nicolescu, directorul TVR2, coproducator al festivalului.
Casa de Cultura a Studentilor Bucuresti a fost fondata in 1937 si are ca obiect principal de activitate organizarea si desfasurarea actiunilor cultural-artistice, de informare si divertisment pentru studenti si tineri in general.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.