Cand a inceput deja numa ratoarea inversa pentru meciul contand pentru titlul mondial versiunea IBF, Lucian Bute se considera pregatit fizic si psihic pentru a intra in posesia centurii. Partida, care va avea loc pe 19 octombrie, la Montreal, in aren
Cand a inceput deja numa ratoarea inversa pentru meciul contand pentru titlul mondial versiunea IBF, Lucian Bute se considera pregatit fizic si psihic pentru a intra in posesia centurii. Partida, care va avea loc pe 19 octombrie, la Montreal, in arena Centre Bell, are - in opinia galateanului - un singur deznodamant: victoria lui Mister KO. Mi-am dat seama ca voi avea multi sustinatori la acest meci i nu vreau sa-i dezamagesc. Vor fi si foarte multi romani in sala, la acest meci, asa ca nu pot sa-i supar si sunt obligat sa castig. Din punct de vedere psihic si fizic sunt suta la suta pregatit. Antrenamentele s-au desfasurat asa cum era prevazut, mai am de dat jos foarte putin pentru a intra in categorie. Nu ma mai pot gandi la nimic altceva decat la acest meci al carierei mele de pana acum, a spus pugilistul galatean. Chiar daca este cotat drept mare favorit al acestui meci de catre toti specialistii, Mister KO spune ca il trateaza cu maxim respect pe campionul mondial en-titre la categoria supermijlocie, Alejandro Berrio. Berrio este un boxer extrem de agresiv, dar sper sa-i fi gasit antidotul. Stiu ca este puternic, dur, dar am incredere ca eu voi deveni noul campion mondial, pentru ca eu am in plus fata de el viteza si, de obicei, boxerii iuti castiga in fata celor care mizeaza doar pe forta, a spus Lucian, sustinut si de antrenorul sau, Stephan Larouche: Bute trebuie sa lupte destept si sa nu intre in jocul columbianului. Cu cat sunt mai multe runde, cu atat Berrio va avea mai putine sanse sa castige, pentru ca el nu este obisnuit cu luptele lungi. Iar Lucian poate da 100 de pumni pe repriza fara sa oboseasca.

Bute, deja campion la pariuri
Casele de pariuri ii dau sanse minime lui Berrio sa ramana in posesia centurii, dupa intalnirea cu Bute. Romanul este cotat ca mare favorit, avand o cota de 1,23 la victorie, in timp ce Berrio este cotat la 4, iar un meci nul are o cota de 29. O victorie a romanului la puncte are o cota de 3,5, un KO in prima repriza cota 21, iar in ultima repriza cota 29.

Cu casa inchisa
Cele 12.000 de bilete scoase la vanzare pentru acest meci s-au epuizat rapid, astfel ca intalnirea lui Bute cu Berrio se va desfasura cu casa inchisa. Preturile tichetelor au fost cuprinse intre 35 si 280 de euro. In Canada, meciul va fi transmis in High Definition, televiziunea TVA oferind in premiera o gala de box in sistem digital, motiv pentru care se asteapta ca intalnirea Bute - Berrio sa fie urmarita de peste doua milioane de telespectatori numai in Canada.


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.