La sfårsitul saptamånii trecute, detinutii penitenciarului Jilava au iesit la Teatrul de Comedie Constantin Tanase. Spectacolul pe care l-au vazut s-a numit „Pofta buna la Tanase“ si a inceput la ora 18.00. Condamnatii au mar
La sfårsitul saptamånii trecute, detinutii penitenciarului Jilava au iesit la Teatrul de Comedie Constantin Tanase. Spectacolul pe care l-au vazut s-a numit „Pofta buna la Tanase“ si a inceput la ora 18.00. Condamnatii au marturisit ca si-au dorit foarte tare sa mearga nu intr-un club de striptease, ci la un spectacol de circ.

Intrarea privatilor de libertate, in numar de 12, s-a facut prin spatele teatrului, prin acelasi loc pe unde au intrat si vedetele show-ului. „Organizam astfel de iesiri cam de doua ori pe saptamana. Ii ducem si la manastiri, in mall, la muzee, ba, mai mult, organizam tot felul de concursuri. S-au jucat meciuri de fotbal intre penitenciare, cum ar fi cel de la Giurgiu, Ploiesti si Rahova. Sa nu uitam si de campionatul de sah organizat la Primaria sectorului 2, unde am jucat cu profesionisti cluburilor Alfa si Juventus si la care am ocupat locul 3“, a declarat gardianul de la Jilava, Stoica Florin. „Inchisoarea noastra organizeaza cele mai multe iesiri pentru detinuti. Este un program de reintegrare in societate.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.