Vizita nu s-a soldat cu niciun rezultat concret, potrivit mai multor ziare. Sarkozy s-a trezit si a vazut Piata Rosie, l-a ironizat publicatia Gazeta, pentru ca s-a felicitat in fata presedintelui Putin pentru faptul ca s-a trezit in Piata Ros
Vizita nu s-a soldat cu niciun rezultat concret, potrivit mai multor ziare. Sarkozy s-a trezit si a vazut Piata Rosie, l-a ironizat publicatia Gazeta, pentru ca s-a felicitat in fata presedintelui Putin pentru faptul ca s-a trezit in Piata Rosie, desi hotelul in care a dormit nu se afla tocmai acolo. De mult timp imi doream sa vin aici. Sa te trezesti in Piata Rosie nu e un lucru lipsit de importanta pentru mine, a declarat Sarkozy. Am inceput sa ne intrebam unde ar fi putut sa se trezeasca presedintele Sarkozy pentru a putea vedea in acel moment Piata Rosie, potrivit cotidianului Kommersant, amintind ca Hotelul National, unde a locuit presedintele francez, este in mod cert apropiat de Piata Rosie, dar ca aceasta nu este vizibila de la ferestrele sale. Piata Rosie s-ar putea vedea de la fereastra Mausoleului lui Lenin, dar Mausoleul nu are ferestre, au adaugat jurnalistii de la Kommersant. Presa rusa a amintit si de mimica presedintelui francez, faptul ca l-a tutuit pe Putin sau ca poarta pantofi cu tocuri.


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.