Speculant. Victor Piturca a semanat ploaie si vant, dar a cules trei puncte Doleanta. Selectionerul i-a anuntat pe sefii de la FRF despre intentiile sale in urma cu o luna de zile Ploaie si rafale puternice de vant. Toata lumea e incruntata. Nationa
Speculant. Victor Piturca a semanat ploaie si vant, dar a cules trei puncte Doleanta. Selectionerul i-a anuntat pe sefii de la FRF despre intentiile sale in urma cu o luna de zile Ploaie si rafale puternice de vant. Toata lumea e incruntata. Nationala are nevoie de victorie cu Olanda, dar capriciile vremii par a sta in calea fericirii tricolorilor. Nu e deloc asa. Suparati sunt doar spectatorii, care, in ciuda pelerinelor galbene pe care le-au primit la intrarea pe stadion, trebuie sa sufere in tribune pret de 90 de minute. Victor Piturca isi freaca mainile si multumeste Cerului. Si-a dorit ploaia mai mult ca niciodata. In urma cu aproximativ o luna, "Piti" le-a cerut sefilor de la FRF sa joace la Constanta. De ce a vrut Victor Piturca asta? Individual, olandezii ne erau net superiori. Un gazon denivelat si imbibat cu apa era antidotul pe care l-a gasit antrenorul "tricolorilor". Si o formatie, a noastra, precauta si speculanta. I-a iesit de minune. Motivele oficiale Ghencea si "Dan Paltinisanu". Sunt stadioanele pe care Piturca le-a refuzat. In urma cu un an, Romania invingea pe Belarus cu 3-1, dar grupul de suporteri stelisti i-a huiduit pe Coman si pe Mutu, ultimul cerandu-si chiar schimbarea. Meciul cu Slovenia, de la Timisoara, a produs scandalul cu bilete scumpe, declansat de catre Marian Iancu. Atat "oficialii" de la federatie, cat si Victor Piturca au avut, astfel, si motivul pentru a renunta la cele doua stadioane.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.