Daca ati visat vreodata sa intrati in posesia unui obiect apartinand faimoaselor actrite Angelina Jolie? si Uma Thurman , va puteti incerca sansa la "Balul de Caritate de Halloween", organizat pe 27 octombrie, la Palatul Parlamentului. Impresionate
Daca ati visat vreodata sa intrati in posesia unui obiect apartinand faimoaselor actrite Angelina Jolie? si Uma Thurman , va puteti incerca sansa la "Balul de Caritate de Halloween", organizat pe 27 octombrie, la Palatul Parlamentului. Impresionate de situatia copiilor defavorizati din Romania, cele doua actrite de la Hollywood au decis sa le dea o mana de ajutor. Fiecare dintre ele a donat cate un obiect personal, care va fi licitat in cadrul balului. Astfel, Angelina a renuntat la un superb colier Bulgari, din aur de 18 carate. In plus, partenera de viata a lui Brad Pitt a facut si o donatie financiara pentru programul "Fiecare Copil in Scoala", initiat de Asociatia "Ovidiu Rom". La randul sau, actrita Uma Thurman a oferit pentru licitatia de la Bucuresti o geanta din piele de piton, primita de la casa Bulgari cu ocazia aniversarii a 45 de ani de activitate a designerului italian Valentino.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.