In timp ce pentru intretinerea celor doua autostrazi, in folosinta, la noi in tara, Ministerul Transporturilor nu a alocat nici un leu anul acesta, Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) cheltuie, in medie, cate 15
In timp ce pentru intretinerea celor doua autostrazi, in folosinta, la noi in tara, Ministerul Transporturilor nu a alocat nici un leu anul acesta, Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) cheltuie, in medie, cate 15.000 de euro lunar pentru intretinerea masinilor din dotare.


Astfel, de la 1 august pana la data de 11 octombrie, anul acesta, CNADNR a cheltuit circa 41.000 de euro pentru achizitionarea de piese auto si montarea acestora, pentru spalatorie si pentru asigurare avarii si furt casco, conform registrului operatiunilor generatoare de obligatii de plata, publicat pe pagina de internet a companiei. "Necesarul pe an pentru intretinerea autostrazilor, in folosinta, se ridica la 50 de milioane de euro, dar pentru acest an am estimat ca vom avea nevoie de circa 50 de milioane lei, insa nu a fost alocata nici o suma", a declarat Florin Dascalu, directorul de Intretinere Drumuri din cadrul CNADNR.


ANCHETÃ… INTERNÃ…. Intrebati cate masini are parcul auto al CNADNR sau ce fonduri sunt alocate lunar pentru intretinerea masinilor din dotare, reprezentantii CNADNR au realizat ca nu au aceste date. In urma unei solicitari din partea ziarului Jurnalul National, reprezentantii CNADNR au demarat o ancheta interna pentru a vedea cate masini are parcul auto, cat se cheltuie lunar cu inretinerea lor, cine beneficiaza de masina din companie, cat combustibil folosesc lunar soferii etc.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.