Restrictii. Sportivii nu au voie cu insemne religioase, deoarece autoritatile chineze le considera periculoase Organizatorii evenimentului sportiv de anul viitor interzic o serie de lucruri in satele olimpice, invocand motive de securitate. Ei au in
Restrictii. Sportivii nu au voie cu insemne religioase, deoarece autoritatile chineze le considera periculoase Organizatorii evenimentului sportiv de anul viitor interzic o serie de lucruri in satele olimpice, invocand motive de securitate. Ei au intocmit un decalog cu obiectele pe care participantii la competitia din Beijing sunt obligati sa le lase acasa. Printre acestea se numara: bauturi alcoolice, obiecte fragile ca vase, pahare sau halbe, animale domestice si mascote, instrumente muzicale, inclusiv trompete sau flaute, camere video si materiale neautorizate, steaguri care apartin tarilor sau regiunilor neparticipante la Jocurile Olimpice. De asemenea, sportivilor le este interzis sa aiba: cutii de dimensiuni mari, rachete si palete, vehicule personale, pancarte, postere si materiale publicitare, steaguri ce depasesc doi metri patrati si bete mai lungi de un metru, pistoale de jucarie si droguri. Cruciulitele personale sunt singurele simboluri religioase permise in satele olimpice din Beijing.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.