Vicepresedintele PNL Crin Antonescu a declarat, sambata, la Iasi, la lansarea candidatilor liberali pentru Parlamentul European, ca presedintele Traian Basescu este "demagog, cinic, corupt si are ca scop suprem al mandatului sau daramarea Guvernului
Vicepresedintele PNL Crin Antonescu a declarat, sambata, la Iasi, la lansarea candidatilor liberali pentru Parlamentul European, ca presedintele Traian Basescu este "demagog, cinic, corupt si are ca scop suprem al mandatului sau daramarea Guvernului Romaniei". Antonescu a aratat, de asemenea, ca in jurul presedintelui exista "un sir de paraziti politici", in speta membri ai Partidului Democrat, "care nu au ca scop decat ca, prin discursul cel mai populist si cel mai mincinos, sa loveasca la fel in acelasi Guvern"."Nu sunt doar niste alegeri (pentru PE - n.r.) care vor masura din nou forta electorala a partidelor, e o batalie cu o miza mai mare, cu o semnificatie mai profunda. In preajma acestei confruntari, Romania prezinta diferite fatete - avem o Romanie politica si publica, in general, care nu se simte prea bine. E nevoie de aer curat, e nevoie sa deschidem ferestrele pentru viata politica si publica din Romania", a spus Antonescu.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.