AdEvolution, pe a treia treia treapta, lansata in 2006, a evoluat mult in ultimul an. Aceasta a creat in Romania o retea complexa de 84 de site-uri specializate, dublu fata de 2006, cu 2.5 milioane de vizitatori. Site-urile din reteaua AdEvolut
AdEvolution, pe a treia treia treapta, lansata in 2006, a evoluat mult in ultimul an. Aceasta a creat in Romania o retea complexa de 84 de site-uri specializate, dublu fata de 2006, cu 2.5 milioane de vizitatori.


Site-urile din reteaua AdEvolution sunt in proportie de peste 60% site-uri „premium" precum gsp.ro, antena3.ro si adevarul.ro. Mai mult, utilizatorii carora le este adresat mesajul pot fi selectati in functie de varsta, sex, domeniu de activitate, studii si nivel social. Un concurent puternic al acestor brokeri este MediaPro Interactiv, ce detine locul patru in topul jucatorilor din publicitate, cu 24 de siteuri.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.