Marcel Ilie, tatal lui Adrian Ilie, actualul manager al Stelei, a vorbit despre trecutul, prezentul si viitorul celor doi copii ai lui. S-a aratat multumit de faptul ca Adrian s-a realizat, insa regreta ca baiatul cel mic, Sabin, nu a reusit sa profite de castigurile mari pe care le-a avut. Totodata, “nea Marcel” cum este cunoscut prin Craiova, nu isi explica de ce nici unul dintre copiii lui nu a evoluat pentru Universitatea Craiova. Marcel Ilie este pensionar de razboi si isi petrece timpul ducandu-se la pescuit sau la meciuri din judet.

- Domnule Marcel Ilie, cum ati decis sa va indreptati copiii spre fotbal?

- Fiind o familie de sportivi i-am indreptat spre fotbal de la varste foarte fragede. Eu mergeam cu ei la meciuri inca de la 3, 4 ani.
- Spuneti-mi un moment de referinta din viata lui Adrian!

- Debutul in Divizia A m-a bucurat foarte mult. A fost inceputul unei cariere de succes. Mi se pare ca s-a petrecut intr-un meci cu Farul Constanta, cand Adrian juca la Electroputere.

- Ma surprinde! Ma asteptam ca unul din momentele importante pentru dumneavostra sa fi fost cand s-a transferat in strainatate...

- Nu, de ce? Pentru mine a fost trist cand a plecat afara pentru ca nu il mai puteam vedea asa des.

- Atunci, care a fost cel mai dificil episod al carierei de fotbalist a lui Adrian?

- Atunci cand era la Valencia si s-a accidentat. In acea perioada era intr-o forma foarte buna.

- Ce s-a intamplat cu arhiva pe care Adrian Ilie a pastrat-o?

- I-am dat-o lui Adrian. Acum este la el acasa, la Brasov. Inainte am tinut-o eu. De-a lungul timpului a strans toate casetele cu meciurile in care a evoluat, caiet in care se afla decupaje cu articole despre el, precum si toate amintirile din perioada de fotbalist.

Adrian nu e manager, ci tot impresar

- Cum vedeti actuala postura a lui Adrian Ilie de la Steaua?
- El este de fapt tot impresar. Functia de manager nu il prinde. Mai exact, nu ii prea place.