Societatea romaneasca se radicalizeaza, nemailasand loc nuantelor. Razboiul intre centrele de putere cere sange. Batalia se da in fata opiniei publice, victimele vor fi decapitate, iar tigvele lor vor fi infipte in parii din piata publica pentru a s
Societatea romaneasca se radicalizeaza, nemailasand loc nuantelor. Razboiul intre centrele de putere cere sange. Batalia se da in fata opiniei publice, victimele vor fi decapitate, iar tigvele lor vor fi infipte in parii din piata publica pentru a satisface setea multimilor de razbunare fata de o clasa politica situata de atat timp deasupra legii. Remes, Muresan, Seres, Chiuariu and Co nu sunt decat primii sacrificati pe tabla de sah, la care joaca doua grupuri distincte, cu centre de comanda in afara tarii: Washington si Moscova. Sa ne amintim cine s-a plasat pe axa Bucuresti-Londra-Washington si cine s-a intalnit cu masonul rus Kondyacov. Ne aflam intr-un moment chiar mai agitat decat cel al anilor '90, cand Iliescu se lupta cu nou-infiintatele partide istorice. Ciudat ca, dupa 17 ani de bombardamente, lucrurile nu par sa se indrepte spre mult-asteptata pace.

Poate doar Preafericitul Patriarh Daniel ar putea da semnalul impacarii nationale, premergator perioadei de constructie.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.