O noua scumpire se intrevede pe piata locuintelor noi, din cauza majorarii pretului de constructie. Potrivit reprezentantilor Asociatiei Romane a Antreprenorilor de Constructii (ARACO), pretul la ridicarea unei locuinte ar putea ajunge la 800 de eur
O noua scumpire se intrevede pe piata locuintelor noi, din cauza majorarii pretului de constructie. Potrivit reprezentantilor Asociatiei Romane a Antreprenorilor de Constructii (ARACO), pretul la ridicarea unei locuinte ar putea ajunge la 800 de euro/mp, pana la sfarsitul acestui an. „Aceasta inseamna o crestere cu 60% fata de anul trecut”, a declarat Victor Dumitrache, vicepresedintele ARACO, citat de NewsIn. El a precizat ca este vorba despre pretul pentru locuintele noi cu finisaje modeste destinate populatiei din clasa cu venituri medii, si nu de despre locuintele de lux.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.