Exista momente de mobilizare a vointei si momente in care va trebui sa actionati foarte energic. Nu va pierdeti vremea incercand sa aflati ceea ce ii macina pe cei din jur, ceea ce ii determina pe acestia sa ia anumite hotarari. Spiritul creator si entuziast induce ambitii si dorinta de cucerire, permitand certitudinea lucrului bine intocmit. Motivatia multor actiuni devine explicabila prin tendinta subiectului de a cauta idealul dominant. Aveti convingerea ca ordonand viata semenilor si activitatea lor, acest lucru va deveni intr-un fel sensul vietii dumneavoastra, va va satisface nevoia de prestigiu. Astazi si maine dominantele sunt generozitatea, spiritul larg, optimismul si expansivitatea. Sunteti pllini de sentimentul grandorii, si va supraestimati propria valoare. Aveti vocatia posturilor inalte, mai ales in domeniul public. Actiunile mentale si fizice au la baza atasamentul fata de princpii, satisfacerea nevoii de autodeterminare si de disciplinare controlata a vietii. Pot exista mici dificultati de adaptare si integrare in mediul ambiant.


Berbec
Trebuie sa reflectati asupra tuturor actiunilor pe care le initiati, sa judecati lucid si rece, dar sa aveti la baza un plan rezonabil de bataie. Dominantele caracteristice astazi si maine sunt mania detaliului, si preocuparea pentru lucrul bine facut. Sunteti patruns de pasiunea muncii, de dorinta de a junge dincolo de ratiune, de a va arata capacitatile in fata tuturor. Aveti un respect deosebit pentru persoanele cu notorietate si chiar s-ar putea sa intrati in legatura cu unele dintre acestea pentru anumite proiecte personale.

Taur
Chiar daca va sacrificati pentru bani, ceea ce conteaza pentru dumneavoastra este dorinta de a va face util. Nu suportati sa fiti eclipsati, si consumati multa energie pentru a va afirma, pentru a iesi din anonimat. Pot exista iesiri neasteptate de orgoliu, momente in care va pierdeti cumpatul, nu stiti cum sa reactionati. Viata este in fond o continua provocare pentru „desavarsirea experientei”. Nu va bazati astazi si maine prea mult pe sprijinul prietenilor!


Gemeni
Ezitati in a lua o hotarare in ceea ce-l priveste pe partenerul dumneavoastra! Nu sunteti deloc comozi, caci purtati in permanenta cicatricea unor comportamente trecute, incomode. Va conduceti dupa amintiri, dupa momente pe care le-ati trait si care v-au marcat. Nu puteti trece cu usurinta peste ele, desi daca lasati aceasta atitudine deoparte, ati avea mult de castigat. Principiul de viata este strans legat astazi si maine de ideea de „cooperare”. Faceti in asa fel incat sa va bazati si pe altii!

Rac
Incercati sa va stapaniti sentimentele, sa nu va iesiti din fire, sa faceti fata oricarei situatii. Preferati sa fiti remarcati, chiar daca asta presupune si sa-i scoateti pe altii din fire. Tensiunea interioara, generata de o ambitie nerefulata, devine relevanta datorita unei umilinte, abandonarii totale in mainele strainilor. Sunteti meditativ si contemplativ si incercati sa va inconjurati numai de oameni care sa fie pe aceeasi lungime de unda cu dumneavoastra.

Leu
Chiar daca aveti un comportament mai mult taciturn, posedati simtul umorului si remarcile dumneavoastra pot fi extrem de amuzante. Nimeni nu va intra in voie daca nu este partas intr-un fel sau altul la buna dumneavoastra dispozitie.