BERBEC
Inarmati-va cu rabdare, calm si prudenta, caci aveti de rezolvat o problema conflictuala in care veti intalni persoane care vor incerca sa va defavorizeze.

TAUR
Aveti ocazia sa clarificati cu succes unele situatii

BERBEC
Inarmati-va cu rabdare, calm si prudenta, caci aveti de rezolvat o problema conflictuala in care veti intalni persoane care vor incerca sa va defavorizeze.

TAUR
Aveti ocazia sa clarificati cu succes unele situatii echivoce, ivite la serviciu, si a caror rezolvare treneza in mod nejustificat de prea mult timp.

GEMENI
Sovaiti in luarea unor decizii, mai ales ca ele implica o atitudine morala si sociala, care pot aduce prejudicii unor persoane care va sunt apropiate.

RAC
Spre surprinderea dvs., obtineti o prima sau o avansare pe care nu o asteptati, realizare pe care va face mare placere sa o comentati in familie.

LEU
Faptul ca dispuneti de ceva bani, pe care ii cheltuiti cu usurinta, face sa va scada interesul pentru munca, lucru sesizat si taxat corespunzator de superiori.

FECIOARA
Dati dovada de mai multa flexibilitate, atat la serviciu cat si in familie, pentru a putea mentine un climat placut si creativ, din care veti avea numai de castigat.

BALANTA
Verificati de fiecare data persoanele pe care doriti sa va bazati si care va propun proiecte care par deosebit de avantajoase si nu luati hotarari pripite.

SCORPION
Incercati sa va bazati mai mult pe colaboratori, transferandu-le acestora o parte din activitatile dvs., caci altfel riscati sa intrati intr-un impas temporal.

SAGETATOR
Aveti tendinta de a va amesteca, din dorinta de a ajuta, in problemele altora, putand crea conflicte. Echidistanta si obiectivitatea sunt preferabile.

CAPRICORN
Reusiti sa rezolvati, cu mult succes, o problema profesionala destul de complexa, de a carei finalizare multi dintre colegi s-au aratat a fi sceptici.

VARSATOR
O noua relatie sentimentala va captiveaza si va indeparteaza de la preocuparile profesionale, producand disensiuni si mari ramaneri in urma.

PESTI
Este posibil ca activitatea profesionala sa fie bruiata de probleme deosebite in legatura cu familia, a caror rezolvare sa va oblige la un scurt concediu.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.