Un roman a violat o femeie de 40 de ani chiar pe treptele unei biserici, in Italia. Incidentul a avut loc in urma cu o luna in localitatea Spresiano, din provincia italiana Treviso, din nord-estul tarii. Cotidianul "Corriere della Sera" relateaza ca
Un roman a violat o femeie de 40 de ani chiar pe treptele unei biserici, in Italia. Incidentul a avut loc in urma cu o luna in localitatea Spresiano, din provincia italiana Treviso, din nord-estul tarii. Cotidianul "Corriere della Sera" relateaza ca violatorul roman a fost arestat ieri, anunta Realitatea TV.

Victima se intoarcea la ora 6.00 dimineata de la serviciu, unde lucrase in tura de noapte. In momentul in care a ajuns in fata bisericii din Spresiano, femeia a fost imobilizata si agresata de doi barbati. Unul dintre ei, romanul, a violat-o, apoi a si jefuit-o. Victima a fost internata in stare de soc in spitalul din Treviso.

In urma cu citeva zile, premierul Tariceanu le-a cerut ministrilor de Externe si Interne sa gaseasca o solutie pentru infractionalitatea romaneasca alarmanta din Italia. Tariceanu i-a cerut atunci sefului Internelor, Cristian David, sa se intilneasca de urgenta cu omologul sau italian.

Ministrul de Externe, Adrian Cioroianu, a confirmat recent ca, potrivit statisticilor oficiale de la Roma, romanii sint pe primul loc la omucideri voluntare, violenta sexuala, furturi auto, furturi din locuinte si jafuri din magazine.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.