Premierul Calin Popescu-Tariceanu a apreciat, sambata, la Iasi, ca inainte ca justitia sa se pronunte in cazul fostului ministru al Agriculturii Decebal Traian Remes prezumtia de nevinovatie trebuie sa functioneze pentru toti cetatenii.  

Premierul Calin Popescu-Tariceanu a apreciat, sambata, la Iasi, ca inainte ca justitia sa se pronunte in cazul fostului ministru al Agriculturii Decebal Traian Remes prezumtia de nevinovatie trebuie sa functioneze pentru toti cetatenii. “In ceea ce il priveste pe domnul Remes, eu as prefera sa las justitia sa se pronunte intai. Cred ca fiecare cetatean din Romania are dreptul sa beneficieze de prezumtia de nevinovatie. Sigur ca in fata acestei povesti mediatice, supra-mediatice, a trebuit sa iau o decizie de urgenta si sa-l inlocuiesc pe domnul Remes, dar in continuare cred ca justitia nu se face la televizor si cu televizorul”, a declarat Tariceanu, citat de Rompres. Premierul a subliniat: “nu executam oamenii in piata publica si dupa aceea ii judecam”. “Cred ca trebuie sa lasam justitia sa se pronunte si sigur ca dupa aceea vom trage concluziile”, a mai spus premierul.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.