Ros-albastrii vor intra mai ieftin la meciul din Spania decit fanii lui Arsenal.

Clubul spaniol FC Sevilla a anuntat vineri ca incepind de luni va scoate la vinzare bilete pentru meciurile cu Steaua si Arsenal Londra, din Grupa H a
Ros-albastrii vor intra mai ieftin la meciul din Spania decit fanii lui Arsenal.

Clubul spaniol FC Sevilla a anuntat vineri ca incepind de luni va scoate la vinzare bilete pentru meciurile cu Steaua si Arsenal Londra, din Grupa H a Ligii Campionilor, iar fanii pot cumpara abonamente valabile pentru ambele partide, informeaza site-ul echipei spaniole. Abonatii vor avea prioritate la achizitionarea tichetelor pina simbata, 20 octombrie, iar de duminica viitoare ele vor fi valabile pentru public. Clubul andaluz vinde bilete la casele stadionului, dar si prin intermediul site-ului oficial al echipei.

FC Sevilla a decis ca preturile biletelor pentru intilnirea cu Steaua sa fie mai mici decit pentru meciul cu Arsenal, pentru a atrage mai usor fanii la partida care va avea loc pe 23 octombrie. Copiii pot cumpara bilete pentru meciul cu Steaua la pretul de 15 euro, in timp ce tichetele costa intre 25 si 55 de euro, iar pentru meciul cu Arsenal ele costa intre 30 si 70 de euro. Biletele VIP vor avea preturi intre 150 si 200 de euro. Un abonament pentru ambele partide pentru peluze costa 40 de euro, iar la tribune, intre 65 si 80 de euro. Steaua Bucuresti va evolua impotriva lui FC Sevilla pe 23 octombrie, in timp ce Arsenal va juca in Spania pe 27 noiembrie. Steaua Bucuresti a vindut cu 100 de lei un bilet la peluze la meciul cu Arsenal, aproximativ 30 de euro, iar unul la tribuna a doua a costat dublu. La tribuna I si la 0 s-au vindut cu 300, respectiv 400 de lei, un loc la loja fiind disponibil contra a 500 de lei.

Pe de alta parte, omul de afaceri Aliser Usmanov continua sa incerce orice pentru a prelua clubul Arsenal. Conform "The Sun", miliardarul rus incearca sa cumpere actiuni de la mostenitorii fostilor actionari ai lui Arsenal care au decedat, mizind pe faptul ca multi dintre acestia nu sint fani ai gruparii londoneze. Aliser Usmanov intentioneaza sa detina 25% din actiunile clubului pentru a putea avea drept de veto asupra tuturor deciziilor Consiliului de Administratie, magnatul rus detinind 23%. O actiune a lui Arsenal se vinde in prezent cu 10.000 de lire sterline, aproximativ 14.500 de de euro.

Clasamentul Grupei H dupa doua etape: 1. Arsenal 6p, 2. FC Sevilla 3p, 3. Slavia 3p, 4. Steaua 0p.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.