Au lasat calul ranit sa moara. Un cal ranit intr-un accident rutier petrecut joi seara in localitatea doljeana Goesti se zbate intre viata si moarte, intr-un sant, fara ca cineva sa il ingrijeasca. Accidentul a fost provocat de soferul italian al un
Au lasat calul ranit sa moara. Un cal ranit intr-un accident rutier petrecut joi seara in localitatea doljeana Goesti se zbate intre viata si moarte, intr-un sant, fara ca cineva sa il ingrijeasca. Accidentul a fost provocat de soferul italian al unui autoturism de teren care, dupa ce i-a ranit pe barbatul care conducea caruta si pe calul acestuia, s-a facut nevazut. Pentru ca stapanul se afla in stare grava la Spitalul Judetean de Urgenta Craiova, animalul zace de zeci de ore in sant, priponit de un pom. Parfumuri de 90.000 de euro, confiscate de vamesi. Vamesii timisoreni au confiscat, zilele trecute, produse de parfumerie in valoare de 90.000 de euro, dintr-un TIR slovac, pe raza localitatii aradene Nadlac. Inspectorii vamali au retinut parfumurile dupa ce au constatat ca firma la care ar fi trebuit sa ajunga acestea nu avea autorizatie pentru achizitia produselor. Procesul dintre Basescu si Nicolaescu a fost amanat. Procesul de calomnie in care Traian Basescu l-a dat in judecata pe Eugen Nicolaescu dupa ce ministrul a afirmat ca "presedintele sufera de mai multe boli care intra in categoria bolilor psihice", a fost amanat, ieri, pentru data de 9 noiembrie. Avocatul sefului statului a depus dovezi ale declaratiilor ambelor parti, iar avocatul ministrului a cerut timp pentru a le studia. Cautatori de comori prinsi. Doi cautatori de comori au fost prinsi de politistii hunedoreni in apropierea siturilor arheologice din muntii Orastiei. Ei erau cunoscuti de localnici, pentru ca se cazau la un motel din zona. Cand politistii i-au somat, au fugit cu o masina, au abandonat-o continuandu-si drumul cu o ocazie. Au fost prinsi aproape de Sibiu, iar in curtea locuintei lor politistii au descoperit doua detectoare de metale. Impuns de taurul Misu. Un gorjean a ajuns in stare grava la Spitalul Judetean Targu-Jiu dupa ce a fost impuns de un taur si s-a ales cu o gaura in corp de 15-20 de centimetri. Animalul, pe nume Misu, l-a lovit din senin, in timp ce mergeau pe marginea strazii. Imediat dupa incident, rudele barbatului de 33 de ani au vandut taurul. Municipalitatea da un milion de euro pentru sala de consiliu. Sala de sedinte a Consiliului General al Municipiului Bucuresti intra in renovare. Consilierii au adoptat, ieri, un proiect propus de primarul general, prin care se vor face ample modificari ale arhitecturii, dar va fi introdus si un sistem de vot electronic. Lucrarea va dura sase luni, iar valoarea totala a investitiei va costa Municipalitatea peste un milion de euro. Arestata pentru tepe imobiliare. O femeie de 53 de ani, condamnata de doua ori pentru inselaciune, a fost arestata pentru mai multe tepe imobiliare. Otilia Olah, patroana unei agentii, a incheiat mai multe antecontracte de vanzare-cumparare pentru cateva apartamente care nu-i apartineau, intrucat le detinea doar cu chirie.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.