Pana de curand, britanicul Charles Law, in varsta de 48 de ani, era mandru de mustata lui lunga de 25,4 centimetri. Barbatul o purta de 26 de ani si, in tot acest timp, s-a straduit sa nu ia in seama comentariile batjocoritoare ale semenilor lui. Zi
Pana de curand, britanicul Charles Law, in varsta de 48 de ani, era mandru de mustata lui lunga de 25,4 centimetri. Barbatul o purta de 26 de ani si, in tot acest timp, s-a straduit sa nu ia in seama comentariile batjocoritoare ale semenilor lui. Zilele trecute, insa, Law a decis sa renunte la parul facial, pentru ca nu a mai suportat sa aiba probleme cu politia. Totul a inceput cand trei pusti de 13-14 ani l-au luat peste picior pe britanic, iar el a sarit sa ii bata. Evident, a urmat o "vizita" la politie si un proces intentat de parintii minorilor. Ca sa nu mai repete experienta si sa fie tentat sa se ia la harta si cu altii care isi bat joc de mustata lui, barbatul a decis sa o rada. In urma procesului, Law s-a ales doar cu plata unei amenzi de cate 107 euro pentru fiecare adolescent batut.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.