Alexandra Nastase Se ocupa de afaceri cu flori de cand se stie, iar acest lucru l-a facut sa fie inconjurat de zeci de specii de plante exotice si nu numai. Fie ca a decorat biroul de la serviciu, fie casa in care locuieste, presedintele Asociatiei
Alexandra Nastase Se ocupa de afaceri cu flori de cand se stie, iar acest lucru l-a facut sa fie inconjurat de zeci de specii de plante exotice si nu numai. Fie ca a decorat biroul de la serviciu, fie casa in care locuieste, presedintele Asociatiei Florarilor din Romania, Florin Georgescu, a adus in tara o mica parte din plantele pe care le-a vazut in Olanda la cea mai mare Bursa de Flori din Europa. Astfel, el a reusit ca, in doar cativa ani, sa-si transforme vila intr-o adevarata sera cu plante tropicale. Seful florarilor, fiul celebrei Bambina, are peste 20 de exemplare deosebite, care au si un pret pe masura. "Cea mai scumpa este o nolina recurvata, pe care am cumparat-o acum zece ani si costa aproximativ 1.500 de euro. Mai am doua yucca, plante care au ajuns la dimensiuni impresionante, de peste doi metri. Una ca aceasta se vinde cu 1.000 de euro bucata", ne-a povestit florarul. Colectia de plante, de 8.000 de euro, este intregita de alte cateva exemplare exotice, cum ar fi ficus benjamina, schefflera sau cycas revoluta, dar si de specii cu preturi mai putin piperate, cum sunt iedera si arbustii ornamentali tuia.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.