Prima repriza a intalnirii dintre nationalele Romaniei si Olandei s-a desfasurat intr-un ritm destul de cumpatat, cu o perioada de dominatie a oaspetilor. Lobont a avut doua interventii salvatoare, Chivu si Mutu au dat emotii lui Stekelenburg la lovi
Prima repriza a intalnirii dintre nationalele Romaniei si Olandei s-a desfasurat intr-un ritm destul de cumpatat, cu o perioada de dominatie a oaspetilor. Lobont a avut doua interventii salvatoare, Chivu si Mutu au dat emotii lui Stekelenburg la loviturile libere. Presiunea olandezilor a scos in evidenta fragila strategie de aparare a "tricolorilor".

Inaintea acestei partide, Romania era lidera grupei, la egalitate cu Olanda, cu 20 de puncte fiecare, urmate Bulgaria cu 18 puncte. In cazul in care vor obtine victoria "tricolorii" sunt calificati in proportie de 90% la un nou turneu final, dupa 8 ani.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.