Lovitura de teatru: dupa ministrii liberali, in hora Parchetului ar putea intra si formatiunea lui Corneliu Vadim Tudor. Informatia e furnizata chiar de ziarul acestuia, "Tricolorul", care sustine, in numarul de ieri, ca detine date despre o planger
Lovitura de teatru: dupa ministrii liberali, in hora Parchetului ar putea intra si formatiunea lui Corneliu Vadim Tudor. Informatia e furnizata chiar de ziarul acestuia, "Tricolorul", care sustine, in numarul de ieri, ca detine date despre o plangere penala depusa la Parchetul General. "Surse din Parchetul General ne-au informat ca s-a primit o reclamatie impotriva unui membru al PRM, caruia i s-ar fi dat mita 3.000.000 de euro pentru ca acest partid sa nu voteze Motiunea de Cenzura. Este clar ca avem de-a face cu o noua si marsava diversiune a lui Basescu, care a turbat fiindca nu i-a iesit pasienta si nu si-a instalat guvernul lui de hoti, asa ca loveste bezmetic, pe unde apuca. Vasazica, acest dement a ajuns cu ticalosia pana aici! Pe ce punem pariu ca o sa-l bata Dumnezeu si, foarte curand, o sa-i paralizeze un picior (ala cu care semneaza decrete), dupa care va urma prabusirea totala?" se afirma in articolul din "Tricolorul". Informatia devine plauzibila prin prisma unui anume eveniment: reamintim ca deputatul PD Ioan Oltean a declarat, imediat dupa esecul motiunii, ca PNL ar fi platit milioane de euro pentru ca anumiti parlamentari sa nu voteze. "Va asigur ca s-au folosit bani multi pentru ca voturile sa fie cumparate", a declarat presei, atunci, Oltean.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.